آموزش, بلاگ, سئو

الگوریتم EAT چیست؟ تاثیر نرخ سئو سایت

EAT algorithm

EAT چیست و چرا برای گوگل مهم است؟

الگوریتم EAT چیست؟ این الگوریتم بیانگر میزان اعتماد و اعتبار سنجی سایت و همچنین متخصص بودن وبسایت در حوزه فعالیت می باشد. تاثیر سئو سایت …EAT به معنای تخصص، اقتدار و اعتماد است. EAT بخشی از الگوریتم گوگل است و در دستورالعمل های ارزیابی کیفیت جستجوی گوگل گنجانده شده است. حتی گوگل می گوید که EAT “بسیار مهم” است.

EAT دقیقاً چیست؟

EAT یکی از بسیاری از دستورالعمل‌هایی است که Google برای تعیین اینکه آیا محتوا برای خوانندگان ارزشمند است و آیا باید رتبه خوبی داشته باشد یا خیر، استفاده می‌کند.

اولین ذکر EAT در سال 2014 زمانی رخ داد که گوگل این مفهوم را به راهنمای کیفیت جستجوی خود اضافه کرد.

به ارزیابان کیفیت جستجوی گوگل دستور داده شد که به موارد زیر توجه کنند:

تخصص سازنده محتوا.

معتبر بودن سازنده محتوا، خود محتوا و وب سایت.

قابل اعتماد بودن سازنده محتوا، خود محتوا و وب سایت.

به طور خلاصه، EAT مشخصه ای است که نشان می دهد یک صفحه با کیفیت است و آن را برای کاربران مفید می کند.

آیا E-A-T یک عامل رتبه بندی است؟

نه، E-A-T از نظر فنی یک عامل رتبه بندی نیست، اما می تواند بر رتبه محتوای شما تأثیر بگذارد.

EAT دستورالعملی است که گوگل برای تعیین اینکه چه محتوایی با کیفیت بالا است و باید در چندین جنبه مختلف الگوریتم آن رتبه بندی شود، استفاده می کند. بنابراین اگرچه این یک عامل رتبه‌بندی مستقیم نیست، می‌تواند به طور غیرمستقیم بر رتبه‌بندی کلی جستجوی شما تأثیر بگذارد.

اگرچه مهم است، اما ممکن است همانطور که برخی از متخصصان سئو فکر می کردند مهم نباشد.

پس چرا EAT برای سئو مهم است؟

متخصصان سئو برای محتوای بیشتر در تکرار تلاش کرده اند.

تصاویر بیشتر؟ محتوای طولانی تر؟ تگ Alt زیاد است؟ متا بهتر؟ جهان ممکن است هرگز متوجه نشود.

اکنون، گوگل به ما اطلاعات کمی در مورد محتوای باکیفیت می‌دهد و این می‌تواند پیامدهای زیادی برای بازاریابی محتوا و متخصصان سئو داشته باشد.

دستورالعمل‌های EAT به بازبین‌های انسانی واقعی که صدها وب‌سایت را ارزیابی می‌کنند، می‌گوید که گوگل دقیقاً چه نوع محتوایی را با کیفیت بالا می‌داند.

طبق دستورالعمل آنها، محتوای عالی باید:

  1. به کاربران کمک کند.
  2. توسط یک متخصص ایجاد شود.
  3. در یک سایت معتبر درج شود.
  4. قابل اعتماد باش
  5. به طور منظم به روز شود.
  6. در صورت امکان، محتوا باید توسط سطح بالایی از تخصص ایجاد شود.

7 روش برای بهبود محتوای وب سایت برای الگوریتم EAT

EAT برای سایت شما چه معنایی دارد؟ این بدان معنی است که شما باید کیفیت محتوای خود را ارتقا دهید. در اینجا یک چک لیست هفت مرحله ای وجود دارد که به سایت شما کمک می کند معتبرتر و قابل اعتمادتر باشد.

1. به بازدیدکنندگان بگویید که کی هستید

هر سه جنبه از دستورالعمل های EAT نشان می دهد که Google می خواهد بداند چه کسی محتوا ایجاد می کند و آیا آن شخص(ها)/وب سایت منبع قانونی برای آن دانش است یا خیر.

اگر قبلاً یک صفحه درباره ما یا یک صفحه تیم ندارید که مشخص کند تیم شما چه کسانی هستند – و تولیدکنندگان محتوای شما چه کسانی هستند – اکنون زمان آن فرا رسیده است. صفحات نویسنده یک راه ساده برای تثبیت تخصص، اقتدار و قابل اعتماد بودن تیم شما هستند.

2. برای تولید محتوا با کارشناسان کار کنید

گوگل فقط محتوای خوب نمی خواهد؛ از افرادی که می دانند در مورد چه چیزی صحبت می کنند محتوا می خواهد. به جای استخدام نویسندگان ارواح برای تولید محتوای نیمه کاره با عبارات کلیدی با کلیک بالا، برای ایجاد محتوایی که گوگل به آن اعتماد دارد، با متخصصان این حوزه همکاری کنید.

3. هدف محتوای خود را روشن کنید

از عناوین و سرفصل هایی استفاده کنید که هدف محتوای شما را بسیار واضح می کند و از زبانی ساده استفاده کنید.

به عنوان مثال، من از عناوین در این پست ها استفاده کردم که سوال هستند، بنابراین می دانید که به تمام سوالات خود در مورد EAT پاسخ داده شده است. محتوای طولانی و پر پیچ و خم تولید نکنید. مستقیماً به اصل مطلب بروید و موضوع را تا حد امکان واضح (و کامل) پوشش دهید.

4. محتوا را به طور منظم به روز کنید

سعی کنیم به طور منظم و روزانه محتوای خود را در وبسایت خود انتشار دهید . به طور مثال اگر روزی یک مقاله به سایت اظافه می کنید سعی کنید روز های بعدی هم حداقل یک مقاله را اضافه کنید . نحوه انتشار محتوا به این شکل نباشد که اولین محتوا در روز اول و محتوای بعدی 4 روز بعد منتشر شود .

5. پیوند به منابع با کیفیت بالا

اگر می خواهید به عنوان یک متخصص دیده شوید، باید به داده های واقعی تکیه کنید. به منابع رسمی، مطالعات و مقالات تحقیقاتی پیوند دهید تا از نکات خود پشتیبانی کنید و نشان دهید که می دانید در مورد چه چیزی صحبت می کنید. از منابع قابل اعتماد مانند NCBI و JSTOR برای یافتن مطالعات برای پشتیبان گیری از اظهارات استفاده کنید. همچنین می‌توانید به توییت‌ها، مقالات یا گزارش‌های انجام شده توسط متخصصان صنعت پیوند دهید.

6. دیدگاه های متعدد را در نظر بگیرید

برای قابل اعتماد بودن، محتوا باید از زوایای مختلف به مشکلات نگاه کند و بررسی کند که هر زاویه چه نقشی در گفتگوی کلی دارد. ایجاد گفتگو میان کاربران یک وب سایت می تواند باعث ایجاد یک منبع مجدد گردد . زیرا هر فرد بنابر دانش خود می تواند یک نظر آگاهانه ارائه کند . بنابر این حتوا می تواند با کمک نظر کاربران به یک محتوای مورد اعتماد تبدیل گردد.

7. به شهرت آنلاین خود توجه کنید

شهرت آنلاین شما می تواند بر قابل اعتماد بودن سایت و محتوای شما تأثیر بگذارد. با توجه به مطبوعات منفی و پاسخ سریع به نظرات منفی، از اعتبار برند خود محافظت کنید. تمام پروفایل های اجتماعی خود را برای نام تجاری خود ادعا کنید (تا شخص دیگری سعی در جذب آنها نداشته باشد!)، و مشتریان را تشویق کنید که نظرات مثبتی در مورد برند شما ارائه دهند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *