آموزش, بلاگ, سئو

گراف لینک

گراف لینک

اهمیت و تشخیص گراف لینک

آیا میدانید گراف لینک چیست و بررسی این گراف در سایت خود و رقبایتان چه تاثیراتی در سئو سایت شما برای بدست آوردن رتبه دارد؟این گراف نقشه شبکه‌ای که بصری است که میزان لینک‌های ورودی یک سایت خاص را نشان میدهد.

البته به جز لینک سازی داخلی که خودتان آن را انجام میدهید و همچنین خرید ریپرتاژها و دیگر روش‌ها, زمانی که محتوای سایتتان جذاب و کاربردی باشد سایت‌های دیگر هم به شما بک لینک میدهند.

در این صورت وقتی میزان لینک‌های دریافتی که در یک صفحه است زیاد شود نمیتوانید ‌به صورت چشمی این لینک‌ها را بررسی کرد. با آن که میزان ارزش و اعتبار لینک‌های ورودی مهم است با این روش کار چندان ساده‌ای به حساب نمی‌آید بین انبوهی از لینک‌ها.

برای درک بهتر گراف لینک ابتدا باید به تعریف بک لینک‌ها دقت داشته باشید. زیرا برای شناسایی محتوای مناسب و با کیفیت گوگل از بک لینک‌ها استفاده میکند. بک لینک‌ها لینک‌های ورودی به سایت هستند, به عنوان یک تعریف ساده از بک لینک باید گفت: لینک‌هایی که یک رسانه اجتماعی و یا یک سایت برای اشاره به سایت شما از آن استفاده میکند.

البته بک لینک‌ها در رتبه بندی صفحات دارای ارزش‌های متفاوتی هستند. حال ممکن است برایتان این سوال پیش بیاید چه بک لینکی برای رسیدن به رتبه بالا مناسب است؟ در این مقاله قصد داریم تعریفی دقیق و کامل از گراف لینک‌‌ها داشته باشیم:

Link graph  چیست؟

گوگل توجه خاصی به لینک‌های با ارزش دارد و برای آنها پاداشی در نظر گرفته است. در این میان سایت‌هایی که با استفاده از تکنیک‌های نامتعارف تلاش میکنند تاثیری بر نتایج جستجو داشته باشند را جریمه میکند. اگر تا به اینجا درک درستی از ساخت لینک‌ها داشته باشید موضوعی که باید به آن توجه داشت پروفایل بک لینک سایت است. حال گراف لینک چه معنایی دارد؟

بخش مهم الگوریتم گوگل لینک‌های ورودی هستند که گوگل نیاز دارد برای سازماندهی و بررسی لینک‌ها آنها را ارزیابی کند زیرا لینک‌ها اطلاعاتی را در مورد سایت‌ها میگویند.

در واقع گراف لینک یک روش برای سازمان‌دهی لیستی است که سازمان یافته است که اکنون به سایت شما لینک فالوو داده است. حال با استفاده از این لیست‌ها میتوانید برای رسیدن به رتبه بندی سایت از آنها استفاده کنید.

حال سوالی که در زمینه این گراف پیش می‌آید این است که لینک‌های طبیعی چه لینک‌هایی هستند؟

لینک‌هایی هستند که قبل از مشاهده در گوگل آنالیتیکس از بودن آنها بی‌خبر بوده‌اید. در مجموع لینکی طبیعی است که برای رسیدن به آن هیچ گونه تقاضایی نداده‌اید و به صورت کاملا ارگانیک طبق ارزش محتوای وبسایتتان آن را بدست آورده‌اید.

قبل از آن که قصد ساخت بک لینک‌های بهتر باید بتوانید گراف لینک خودتان را به خوبی بررسی کنید. با این کار میتوانید به خوبی استراتژی سایتتان را تعریف کنید.

کمک گرفتن از ابزار های تولید گراف میتوانید در یک زمان کوتاه با سایت‌هایی که به شما بک لینک داده‌اند ارتباط برقرار کنید زیرا ارتباط بین شما در قلب یک گراف گزارش میشود. با استفاده از این گراف میتوانید به خوبی محیط پیرامون سایتتان را بررسی کنید. ابزارهای گوناگونی برای بررسی این لینک‌ها وجود دارد اما اگثر این ابزارها خارجی هستند و افراد ایرانی برای استفاده از آن دچار مشکل میشوند. ولی برای ایرانی‌ها می‌توانید از ابزار جت سئو استفاده کنید.

گزارش گراف لینک در ابزار جت سئو

با کمک جت سئو میتوانید گزارش‌های متعددی از وضع سایت بدست بیاورید. این سرویس تحلیلی یک تحلیل کامل از سئو سایتتان در اختیارتان قرار میدهد. البته از موارد زیر هم گزارش‌های دقیقی ارائه میدهد:

  • بررسی صفحات که شامل توضیحات متا, خطاها, تگ عنوان‌ها, ریدایرکت و نوایندکس
  • گزارش های همنوع خواری
  • رتبه در کلمات کلیدی
  • گزارش کنونیکال
  • گزارشات ایست واژه
  • ساختار محتوا
  • لینک‌های خروجی

از گزارش هایی که در جت سئو بسیار کاربردی است گزارش کراف لینک‌ها است که با کمک آن میتوان ارزش لینک‌هایی که سایت‌های دیگر داده‌اند را مورد بررسی قرار میگیرد. پس در این وضعیت متوجه لینک‌های معتبر میشوید و میتوانید تغییر رتبه آن سایت را متوجه شوید. به همین منظور برخی از صفحات قدرت بیشتری را بدست می‌آورند. شما میتوانید در داشبورد تحلیل در بخش منوی صفحات بر روی گزینه تحلیل شده بروید و برای بازدید گراف لینک‌ها روی آیکون گراف هر یک از صفحات کلیک کنید.

از دیگر ویژگی‌های این گراف این است که تمامی لینکها ورودی صفحات را بررسی میکند و ارزش آنها را هم گزارش میدهد.

طبق این روال وبمستران زمانی که قصد داشته باشند بر روی صفحات خاص و مهم کار کنند باید به لینک سازی داخلی توجه داشته باشند و بدانند از کجا باید بک لینک بگیرند. گزارش گراف جت سئو طبق الگوریتم پیج رنک عمل میکند.

برای آن که بتوانید به گزارش گراف لینک‌ها دسترسی داشته باشید میتوانید عضوی از جت سئو شوید و وبسایت خود را تحلیل کنید البته با این روال میتوانید در جت سئو گزارشات دقیقی از سئو سایت خود بدست بیاورید.

گراف لینک

دلیل استفاده از گراف لینک چیست؟

استفاده از این گراف به خوبی میتواند به استراتژی سئو شما کمک داشته باشد. در این بخش موارد مهمی را که با بررسی این گراف میتوانید به آن برسید را بررسی میکنیم:

دامنه های لینک دهنده سایت را دسته بندی کنید

از مزایای گراف لینک‌ها این است که وب‌سایت‌هایی که به شما لینک میدهند را طبق موضوعات دسته بندی کنید. با این دسته بندی میتوانید فرصت‌های جدیدی برای تبلیغات خود در نظر بگیرید.

شناسایی انکر تکست ها

با کمک این گراف میتوانید با انکرتکست‌های متداول به خوبی آشنا شوید که در مورد لینک‌دهی به سایت شما مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این روش میتوانید از استراتژی خود در زمینه لینک‌های ارگانیک اطمینان بدست بیاورید.

از دامنه هایی که به سایت شما ارجاع می شوند اطلاع بدست میاورید

با این کار می‌توانید به خوبی کیفیت لینک‌ها را بررسی کنید و همچنین در مورد قرار گیری جایگاهتان در گوگل نسبت به رقبایتان اطلاعات بدست بیاورید.

تعیین میزان دامنه هایی که به سایت ارجاع شده اند

میزان سایت‌هایی که دارای ارزش هستند و به سایت شما ارجاع شده‌اند میتواند رابطه مستقیمی با رتبه وب سایت شما داشته باشد. این موضع میتواند یک معیار برای رقابت شما باشد. هر قدر تعداد سایت هایی که به شما لینک میدهند بیشتر باشد میتوانید به رتبه بهتری برسید.

بررسی ویژگی لینک ها

با استفاده از گراف لینک میتوانید به اطلاعات مناسب و مفیدی در زمینه خصوصیات و ویژگی لینک‌های ورودی برسید. با بررسی این ویژگی ها به یک استراتژی دقیق میرسید.

بررسی بک لینک های رقبا

با این گراف شما میتوانید از تمامی بک لینک ها اطلاع بدست بیاورید. شما به غیر از بررسی و گزارش گیری در مورد بک لینک های سایت خود می‌توانید در مورد لینک سایت رقبا هم از این گراف اطلاعات بدست بیاورید. با تحلیل سایت رقیب میتوانید زمینه سازی مناسبی برای لینک های ورودی سایت خود هم داشته باشید. در این حالت متوجه میشوید چه افرادی و چگونه به سایت شما لینک میدهند.

شناسایی صفحات مهم و برتر

با استفاده از این گراف میتوانید به سادگی متوجه شوید کدام یک از صفحات لینک بیشتری را از سایت های دیگر دریافت کرده است. با این روش میتوانید قسمتی دیگر از استراتژی بازاریابی را تحلیل کنید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *