بلاگ

مزایا و معایب سایت فروشگاهی در فروشگاه اینترنتی

Advantages and disadvantages of the store site

مزایا معایت سایت فروشگاهی در تجارت آنلاین

مزایا معایب سایت فروشگاهی می تواند ایجاد یک فروشگاه اینترنتی در فضای مجازی باشد و پشتیبانی و هزینه های نگهداری متخصص در تجارت آنلاین می تواند از برخی از معایب این سیستم باشد.

با گسترش فعالیت های روزمره کاربران از فضای مجازی و اینترنت ، همواره می توان بخش عمده ای از کسب و کار را در فضای اینترنت راه اندازی نمود. ایجاد یک فروشگاه اینترنتی با به همراه داشتن چندین متخصص می تواند یک مزیت بزرگ برای بازار فعالیت مجموعه باشد.

هرچند هر فعالیت فروشگاهی که در بستر مجازی ایجاد شود دارای مزایا معایب سایت فروشگاهی می باشد اما در ادامه بررسی خواهیم کرد که کدام یک درصد بیشتری از فعالیت را شامل می شود.

مزایای سایت فروشگاهی

ایجاد یک فروشگاه اینترنتی نه تنها می تواند باعث گسترش کسب و کار گردد بلکه می تواند شامل مزایایی به شرح زیر گردد :

گسترش فعالیت مجموعه : خیلی از فروشگاه ها در صدد این هستند که بازار کار خود به هر روشی گسترش دهند. برخی با استخدام بازاریاب و قرار دادن پاداش به اضای جذب مشتری ، برخی از طریق شبکه های اجتماعی و مجموعه هایی از طریق طراحی سایت فروشگاهی اقدام می کنند.

از میان سه روش گفته شده ، مزایا معایب سایت فروشگاهی می تواند تاثیر بیشتری بر روی گسترش کسب و کار بگذارد. زیرا علاوه بر جذب مشتری به صورت حضوری می توانید از طریق کاربران فضای اینترنت نیز کسب درآمد داشته باشید.

کاهش هزینه های مجموعه : از مجموعه مزایا معایب سایت فروشگاهی کاهش بسیار زیاد هزینه های مجموعه می باشد. با ایجاد یک فروشگاه اینترنتی می توان بستری را برای بازاریابی میان کاربران ایجاد کرد. همچنین با کاهش نیروی بازاریابی ، هزینه هایی چون حقوق ، بیمه و مالیات بر شخص نیز حذف خواهد شد.

علاوه برای هزینه های نیروی کار ، اجاره فضای و مکان فروشگاه ، هزینه های جاری در ماه نیز می تواند از مزایا معایب سایت فروشگاهی باشد.

ایجاد یک انبار نامحدود : بسیاری از فروشگاه ها اولین مشکلی که برای مجموعه به وجود می آید مشکل کمبود فضای کافی برای قرار دادن اجناس و فروش آن ها می باشد. از مزایا معایب سایت فروشگاهی در اختیار گذاشتن یک انبار نامحدود بوده و در داخل آن می توان بی نهایت محصول را وارد کرده و اقدام به فروش آن ها کرد.

ایجاد امنیت برای اقلام و کالا : همواره این نگرانی برای صاحبان فروشگاه وجود دارد که کالاهای قرار داده شدن در اثر بازدید های فیزیکی خراب شده و یا حادثه ای برای محصول پیش بیاید. از مجموعه مزایا معایب سایت فروشگاهی این است که محصولات و اجناس به دور از هرگونه اتفاق و یا حادثه ای به فروش می رود.

ایجاد اطلاعات کامل برای محصول : بسیاری از مشتری ها فقط در صدد این هستند که درباره محصول بیشتر بدانند یا این محصول را نسبت به محصول دیگری مقایسه کنند. از مزایا معایب سایت فروشگاهی این است که می توان اطلاعات کامل و تکمیلی را برای محصول ایجاد کرده و در اختیار کاربران قرار دهید.

ایجاد گالری تصاویر متنوع برای محصول : اکثر کاربران من جمله خود من فقط در صدد این هستند که شکل محصول را مشاهده کرده تا با مقابسه محصولات مشابه آن در دسته بندی های مختلف بهترین آن را خریداری کنیم.

از مزایا معایب سایت فروشگاهی این است که می توان با ارائه گالری تصاویر زیاد و واقعی از محصول اطلاعات زیادی در مورد محصول را در اختیار کاربران قرار داد.

صرفه جویی در زمان فروشنده : کاربران برای خرید یک محصول به فروشگاه رفته و اطلاعات جامعی را درباره محصول مورد نیاز خود در اختیار فروشنده قرار داده تا بتواند بهترین محصول را در اختیار کاربر قرار دهد. از مزایا معایب سایت فروشگاهی این است که تمامی محصولات و تمامی اطلاعات مورد نیاز برای یک خریدار قرار داده شده و دیگر نیازی به ارائه توضیحات به خریداران توسط فروشنده نمی باشد.

بروزرسانی سریع قیمت ها : با توجه به بازار ، قیمت ها در بازه های چندروزه در حال تغییر می باشد. از مزایا معایب سایت فروشگاهی ، تغییر سریع قیمت ها مطابق بازار بوده و می توان در اختیار کاربران قرار داد.

قرار دادن انواع شیوه های پرداخت : با طراحی سایت فروشگاهی می توانید شیوه های مختلف پرداخت را در اختیار کاربران قرار دهید. پرداخت در هنگام دریافت ، پرداخت آنلاین با شبکه های عضو شتاب ، پرداخت به صورت اقساطی و چک و … همه شیوه هایی می باشد که می توان در داخل وبسایت قرار داد. از دیگر موارد مزایا معایب سایت فروشگاهی ، تغییر قیمت ها بر اساس روش پرداخت می باشد.

شیوه های حمل نقل بنا بر دلخواه مشتری : از مزایا معایب سایت فروشگاهی قرار دادن شیوه حمل و نقل برای مشتری می باشد. این کار یکی از بهترین حسن های یک وبسایت فروشگاهی محسوب می شود که کاربر بتواند انتخاب کند که به چه نحوی کالا یا محصول به دستش برسد.

ایجاد فیلتر محصولات : از دیگر ویژگی های وبسایت فروشگاهی می توان به وجود نوار فیلتر در بخش فروشگاه اشاره نمود. این نوار فیلتر شامل محدوده قیمت اجناس ، نوع دسته بندی ، برند محصول مورد نظر و …. می باشد. با وجود این نوار فیلتر می توان به راحتی کالای مورد نظر خود را یافت.

قرار دادن دسته بندی :  از مجموعه موارد مزیت های طراحی سایت فروشگاهی می توان قرار دادن تمامی دسته بندی محصولات موجود در انبار فیزیکی اشاره نمود. با این دسته بندی می توان به راحتی تمامی اجناس موجود در وبسایت را مشاهده کنید.

ایجاد دکمه های سرچ : از مزایا معایب سایت فروشگاهی می توان قرار دادن دکمه های سرچ در داخل آن وبسایت می باشد. با ایجاد دکمه سرچ می توان به راحتی یک راهنمای کامل برای کاربران در داخل وبسایت قرار داده و سریع ترین نتیجه ممکن را به کاربران ارائه دهید.

بسیاری از موارد دیگر وجود دارد که می تواند مزایا معایب سایت فروشگاهی را مشخص سازد اما در این قسمت بخشی را مشخص نموده تا بتوان از مزیت های وبسایت فروشگاهی را ارائه نمود.

معایب سایت فروشگاهی

هر سیستمی علاوه بر مزیت ها دارای معایبی نیز می باشد. وبسایت فروشگاهی شامل معایبی نیز می باشد که در صورت مدیریت این مشکلات نمی توان وبسایت را اداره کرد.

هزینه های جاری در مدیریت سایت : در بسیاری از وبسایت ها نگهداری و مدیریت بسیار مهم تر از اصول اولیه در تکمیل پروژه می باشد. برای پشتیبانی از وبسایت یا باید خود آشنا به برنامه نویسی باشید و یا نیرویی برای انجام کار در این حوزه استخدام کنید.  هزینه جاری برای مدیریت اینگونه وبسایت ها بسیار بالا بوده و جز یکی از معایب طراحی سایت فروشگاهی می باشد.

زمان بر بودن آشنایی به بازار کسب و کار مجازی : وارد شدن به بازار کسب و کار مجازی نیازمند آشنایی به اصول اولیه بازاریابی دیجیتال می باشد. در صورت عدم آشنایی نمی توان راهبرد مناسبی در این بازار کسب و کار داشته باشید.

زمانبر بودن حاصل شدن نتیجه : اکثر وبسایت های فروشگاهی پس از تکمیل پروژه می خواهند در همان قدم اول فروش بالایی داشته و بی رثیب باشند. این درصوتی که است که با سالها تلاش در راستای انجام خدمات فروشگاهی می توانند به حد نتیجه مطلوب و دلخواه برسند.

بازگشت به لیست

2 دیدگاه در “مزایا و معایب سایت فروشگاهی در فروشگاه اینترنتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *