بلاگ, سئو

ریپورتاژ آگهی

ریپورتاژ آگهی

ریپورتاژ آگهی چیست؟

قدمت ریپورتاژ آگهی که یک نوع از بازاریابی و تبلیغات به حساب می‌آید حدود یک قرن است. این ریپورتاژ اولین بار در سال 1917 مورد استفاده قرار گرفت. اما قبل از این موضوع هم صنعت گران و افراد سیاسی با پرداخت مبلغی مطالب شان را در روزنامه‌ها و مجله‌ها در بخش سر مقاله انتشار می‌دادند تا افراد بیشتری آنها را مطالعه کنند. در این مقاله قصد داریم درمورد ریپورتاژ و معنی آن بیشتر صحبت کنیم.

تعریف کلی از ریپورتاژ آگهی

ریپورتاژ مطالبی است که به ازای پرداخت هزینه انتشار می‌یابد. ولی نگارش و طراحی آن بیشتر شبیه مقالات و داستان است.

ریپورتاژ ها را می توانید در هر قالب اجرا نمایید هم به صورت تصویری و صوتی و هم به صورت چاپی البته در ریپورتاژ دارای دو دسته سیاسی و تجاری می باشد. ریپورتاژهای تجاری به دنبال پیدا کردن مشتری و مصرف کننده است تا سایت را فالو یا به اصطلاح دنبال ککند اما ریپورتاژ سیاسی به دنبال این هستند که بینش افراد را به یک موضوع سیاسی تغییر دهند.

البته تا به امروز پیشنهاد هایی برای موسسه های غیر انتفاعی و همچنین سازمانها هم داده شده زیرا ریپورتاژ می تواند برای چنین کاربرانی هم مفید باشد. برای مثال به چند نمونه از این آکهی‌ها توجه داشته باشید:

  • نرم افزار من بی تو چطور سرمایه گذارانی را جذب خود کرد؟
  • گفته های پزشک در شهر اصفهان در مورد کرونا چیست؟

زمانی که خبر را می‌خوانید متوجه ویژگی‌هایی که در این اپلیکیشن لیست شده را هم مشاهده می‌کنید. در مورد بنیانگذار ان اپلیکیشن هم گزارشی وجود دارد در بخش انتهایی با بررسی ویژگی های آن سرمایه گذران زیادی را جذب این موضوع می‌کند.

همه موارد درست و اصولی به نظر می‌رسد ولی مدیر این اپلیکیشن می‌خواهد با استفاده از این آگهی افراد بیشتری را جذب نرم‌افزار خود کند. پس می‌توان گفت کاربران تبلیغی را مشاهده می‌کنند که به صورت آگهی ارائه می‌شود.

دربرخی از مواقع با خواندن تیترهای اول و دوم متوجه آگهی بودن می‌شوید ولی بعضی از مواقع در تیتر‌های چهارم بخش هایی از آگهی به صورت مقاله منتشر میشود.

چرا مدیران کسب و کار ها به دنبال ریپورتاژ آگهی می روند؟

دلیل اصلی این که مدیران کسب و کارها از ریپورتاژ استفاده میکنند این است که مخاطبان بیشتر از وقت‌های دیگر نسبت به تبلیغات حساسیت هایشان را از دست داده‌اند.

همه ما میدانیم که بنر های تبلیغاتی و یا پیام‌های بازرگانی رادیو و تلویزیون شامل برخی از ادعا های بالا و دروغین می باشد. البته همه افراد با این مد از تبلیغات آشنا هستند و به نسبت مقاوم شده‌اند. البته مواردی که نام می‌بریم نمونه بارز این مقاومت است.

  • تعداد افرادی که تبلیغات میدهند زیاد است. شما میتوانید سایت خبری را باز کنید و میزان بنرهایی که برای تبلیغاتی را بشمارید. در برخی از مواقع صدها لینک تبلیغاتی در کنار این متن‌ها وجود دارد.
  • ادعا‌هایی که در این تبلیغات می‌بینید را باور نداشته باشید. زیرا همه ما می‌دانیم چنین شرکت‌هایی می‌خواهند بگویند که در روند کاری خود بهترین هستند. و تمام مشکلات ما را با قیمتی مناسب حل میکنند. حالا اگر گفته‌های آنها هم درست باشد باز هم چون در مورد این موارد زیاد شنیده‌ایم نمیتوانیم باور کنیم.
  • در مواردی که تبلیغات بیش از حد و پیوسته و طولانی باشد مخاطب طبق عادت از این تبلیغات میگذرد.
  • مروگرها به پلاگین‌ها و ابزار های زیادی مجهز است که افراد میتوانند با استفاده از آن تبلیغات را حذف نمایند. حال اگر تبلیغات را درون وب سایت‌ها قرار دهیم احتمالا برخی از مخاطبان کلا تبلیغات شما را نخواهند دید.
  • نابینایی در برابر بنر به این معنا است که مخاطبی که چندین بار وارد سایت شما شده است جای قرار گیری تبلیغات را میداند و چشمش دیگر تبلیغات را نمیبیند.

در این صورت ریپورتاژ آگهی بیشتر میتواند شما را به کاربرانتان معرفی کند اما معمولا کمتر از مطالب و مقالات تاثیر دارد.

نکته : شما نباید این توقع را داشته باشید ریپورتاژ آگهی شما هم اندازه مقالات و مطالب یک سایت و یا شبکه اجتماعی تاثیر داشته باشد.

آشنایی با مزیت های ریپورتاژ آگهی

ریپورتاژ به این معنی نیست که شما میتوانید از مقاومت کاربر از دیدن آگهی عبور کنید. از مزیت‌های ریپورتاژ این است شما دارای فضای زیادی برای متقاعد کردن مخاطبین دارید.

شما نباید ادعای دروغ و شعار بدهید. اما باید پیشنهادها و خدماتی که برای کاربر مناسب است را به ارائه دهید.

زمانی که ریپورتاژهایتان را درون رسانه های دیجیتالی میدهید مانند سایت‌ها و مجلات با مزیت‌های مناسبی روبرو می‌شوید که در بازاریابی سنتی دیده نمی‌شود. این رسانه‌ها ریپورتاژ آگهی شما را حذف نمی‌کنند. در برخی از سایت‌ها میتوانید ریپورتاژهای چند سال قبل را هم مشاهده نمایید. حال زمانی که این ریپورتاژ بر اساس سئو و به صورت حرفه‌ای تنظیم شده باشد میتوانید تا سال ها و ماه‌ها در نتایج جستجو و مرورگرها دیده شوید که هین مزیت باعث میشود سایت شما به مرور در صحات برتر گوگل صعود کند. البته این مورد نمیتواند یک مزیت کوچک باشد.

رسانه مناسب در زمینه ریپورتاژ آگهی

رسانه‌های گوناگونی هستند که امکان درج آگهی را به مخاطبانشان میدهند. مانند مجلات, صدا و سیما, کانال‌های شبکه‌های اجتماعی و…

مشاورین تبلیغاتی می‌توانند چندین رسانه را برای تبلیغات به شما پیشنهاد بدهند و یا در برخی از مواقع پیشنهاد میدهند در چند رسانه آگهی تان را انتشار دهید.

توجه داشته باشید که برای آگهی تنها به دفعات بازدید سایت اکتفا نکنید بلکه به دنبال آن باشید که تبلیغاتتان برای مخاطبان هدف قرار بگیرد.

برای درک بهتر مثالی ارائه می‌دهیم: امکان دارد سایت شما درون یک شبکه 1000 بازدید داشته باشد و نیمی از آنها مشتری شما شوند ولی در یک سایت دیگر 5000 بازدید ایجاد شود اما مشتریانتان 10 درصد باشند. در این صورت به دلیل بازدید بالا هزینه ریپورتاژ برای سایت شما بیشتر هم میشود.

البته باید دقت داشته باشید برند آن رسانه میتواند چه نسبتی با برند شما داشته باشد. در مجموع برند یک رسانه بر روی هویت برند شما میتواند تاثیر زیادی داشته باشد. زیرا کاربران آن رسانه ارزشی که برای آن هویت قائل میشود را برای سایت شما هم در نظر میگیرند.

ریپورتاژ آگهی

ریپورتاژ آگهی چه تاثیری بر روی سئو دارد؟

از آنجایی که ریپورتاژهای متنی از رایج‌ترین انواع ریپورتاژ به حساب می‌آید.قصد داریم تاثیر ریپورتاژ را بر سئو مورد بررسی قرار دهیم.

امر بهینه سازی سئو برای موتورهای جستجو دارای دو بخش است سئو داخلی و خارجی که باید گفت سئو داخلی شامل تکنیک‌هایی است که فرد در سایت خود انجام می‌دهد تا در صفحات اول گوگل قرار بگیرد.

اما سئو خارجی شامل کارهایی می باشد که میتوانید بیرون سایت انجام دهید مانند دریافت کردن بک لینک ها میباشد. به این صورت که باید اعمالی را انجام دهید که سایت‌های معتبر به سایت و مطالب شما لینک دهد.

لینک های  Sponsoredو  NO FOLLOW

زمانی که سایت خبری لینکی را به سایت شما می‌دهد شما می‌توانید با کدهای NOFOLLOW به موتورهای جستجو اعلام کنید در زمان مشاهده سایت ما وارد چنین لینک‌هایی نشود. یا میتوانید با استفاده از کد Sponsored به گوگل اطلاع دهید ما از این لینک برای نمایش آن هزینه‌ای دریافت کرده‌ایم.

این شرایط را می‌توانید زمانی مورد مقایسه قرار دهید که سایتی به مطالب‌های سایت شما لینک میدهد و از این کد‌ها استفاده نمی‎‌کند در این صورت گوگل تصور می کند سایت شما مفید است که افراد دیگر به آن ارجا داده می شوند.

این موضوع در بین ریپورتاژ دهندگان به صورت یک بازی بزرگ عمل میکند.در برخی از مواقع زمانی که قصد دارید آگهی بدهید تاکید میشود چند تا لینک follow به شما داده میشود.

متخصصان سئو اعلام کرده‌اند که اگر لینک‌ها no follow  باشند تاثیری بر روی سئو سایت ایجاد نمی کند و یا بسیار اندک است.

بررسی رفتار بازدید کنندگان

بسیاری از سایت‌های معتبر کلا بک لینکی از بیرون سایت ندارند. اما یکی از مهم‌ترین فاکتورهای سئو و همچنین سئو خارجی بر میگردد به رفتار بازدید کنندگان و گوگل طی بررسی بازدید کنندگان و رفتارشان در زمینه رتبه‌دهی به سایتتان تصمیم میگیرد.

اما به این نکته توجه داشته باشید که اگر سایتتان دارای محتوای مناسبی باشد گوگل بدون توجه به بک لینک‌ها رتبه خوبی را به سایت شما ارائه می‌دهد.

اما اگر مطالب سایتتان با کیفیت است ولی بازدید کنندگانتان کم است باید به افزایش ترافیک سایت بپردازید. با بررسی رفتار تعداد کمی از کاربران گوگل نمیتواند متوجه کیفیت محتوای شما شود. پس نیاز دارید چند درصد از کاربران سایتتان را ببینند تا گوگل بتواند کیفیت سایتتان را مورد بررسی قرار دهد.

اگر سایت شما هم جز این موارد است بهتر است به سایت‌های معتبر ریپورتاژ آگهی دهید زیرا شما نیاز به ترافیک دارید حال چه این ترافیک معتبر باشد و چه با استفاده از کدهای بک لینکی باشد. در این حالت میتوانید ترافیک سایتتان را بالاتر ببرید.

جستجو نام برند شما

زمانی که ریپورتاژ آگهی میدهید ممکن است مخاطبین نام برند شما را جستجو کنند. میزان افزایش جستجو نام باعث میشود جایگاه برند شما افزایش بیابد. این جستجوها به گوگل میگوید کلمات سرچ شده دارای ارتباطات معنایی هستند.

ریپورتاژ آگهی را چگونه بنویسیم که نتایج مطلوبی حاصل شود؟

بهتر است در زمینه متن آگهی هم صحبتی داشته باشیم. ابتدا باید گفت در مورد این که متن ریپورتاژ باید چند کلمه باشد حکم مطلقی وجود ندارد. زیرا باید به نوع مطالب و مخاطبانتان توجه داشته باشید.

اما مهم است در زمینه ریپورتاژها از حداقل‌ها دوری کنید. زیرا اگر میزان ریپورتاژ کوتاه باشد خیلی سریع تبدیل به آگهی میشود. و یا این حس را در مخاطبان ایجاد میکند. تحت یک پیشنهاد میگویم اگر بیشتر از 800 کلمه ندارید ریپورتاژ برای آگهی شما مناسب نیست.

جستجو در زمینه موضوع

برخی از افراد در زمینه نگارش ریپورتاژ تنها میخواهند نظرات خودشان را به صورت کلمات به مخاطب القا کنند این روش تاثیر ریپورتاژ را کم میکند.

شما باید به دنبال این باشید که متوجه شوید مردم به دنبال چه نیازهایی هستند و طبق همان دغدغه‌ها رفتار نمایید.

ساده‌ترین راه حلی که میتوانید طبق آن رفتار کنید این است که موضوع مد نظر را در گوگل سرچ کنید و با بررسی چند لینک اول متوجه شوید چه نکاتی بیان شده و با یک دید بازتری این متن را آماده نمایید.

به هر میزان خود را به دغدغه‌ها و نیاز مخاطبانتان نزدیک‌تر کنید نتیجه موثرتری بدست می‌آورید.

نیاز مخاطب را شناسایی کنید

شما باید از مخاطبانتان یک تصویر کلی داشته باشید و ویژگی‌های آن را بررسی کنید. تا متوجه سطح اجتماعی و دغدغه‌ها و نیازهای آنها شوید. شما میتوانید مطالبتان را آماده نمایید و از متخصصین این کار کمک دریافت نمایید تا به نتایج مطلوبی برسید.

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *