بلاگ

زمان مناسب برای ریدیزاین سایت

مراحل ریدیزاین سایت، باز طراحی سایت فروشگاهی، باز طراحی سایت شرکتی

هر روزه در حال پیشرفت و توسعه طراحی سایت هستیم و تغییرات چشم گیری تا به حال بر آن اعمال میشود. اما برخی از این تغییر ها باعث به وجود آمدن رابط کاربری بهتر می شود و برخی دیگر برای ایجاد SEO بهتر سایت و رضایت موتور جستجو انجام می شود. کسب و کار های زیادی هستند که طراحی سایت را انجام داده اند ولی بعد از گذشت مدتی نرخ تبدیل در آنها بسیار کاهش یافته است. برخی دیگر از این کسب و کار ها به دنبال برند سازی هستند و یا می خواهند سایتشان را بهینه تر کنند برای موتور های جستجو تمامی این دلایل می تواند نیاز به ریدیزاین سایت شما را افزایش بدهد.

این باز طراحی اگر به موقع انجام شود می تواند باعث پیشرفت در کسب و کار شما شود. در این مقاله قصد داریم درمورد زمان مناسب برای باز طراحی بیشتر صحبت کنیم.

منظور از ریدیزاین سایت چه می باشد؟

امروزه همه چیز با سرعت زیادی در حال تغییرات هستند. همچنین طراحان وب سایت ها برای ایجاد راحتی کاربران اقداماتی را انجام داده اند. ظاهر سایت های امروزه به نسبت 5 سال پیش بسیار متفاوت است. پس بهتر است هر کسب و کاری بعد از چند سال ظاهر سایت خود را به روز کند. با اصلاح برخی از کدها می توانید تجربه کاربری خوبی را برای کاربرانتان ایجاد نماید و این روند می تواند نرخ تبدیل را در سایت شما افزایش دهد. البته این تغییرات می تواند جزیی باشد مانند جابه جایی چندین آیکون و یا حذف نمودن چند صفحه تا ساختار کلی سایت به صورت کامل به هم نخورد.

اما این تغییرات هم می تواند ظاهر کلی سایت را تغییر دهد و باعث بهینه شدن سایت از نظر موتورهای جستجو شود. در برخی از مواقع نیاز است ریدیزاین سایت به صورت کلی باشد و هسته سایت کاملا عوض شود. اگر سایت شما از آن سایت های بسیار قدیمی است و یا به صورت اصولی طراحی نشده باشد نیاز است سایت مجدد طراحی شود تا بتوانید تمام موارد مورد نیاز را بر روی آن اعمال کنید.

چه زمانی ریدیزاین سایت نیاز است؟

برای بسیار از افراد این سوال پیش می آید که چه زمان سایت باید باز طراحی شود؟ برای این سوال نمی شود پاسخی دقیق داشت زیرا تا هنگامی که  بتواند رضایت مشتری را بدست بیاورد و کارایی لازم را داشته باشد نیازی به ریدیزاین نیست. اما با وجود تغییرات پیوسته به صورت میانگین نیاز است هر 1.5 تا 2.5 سال تغییراتی بر روی سایت اعمال شود. اما این میانگین هم برای هر کسب و کار می تواند متفاوت باشد و باید بسیاری از فاکتور های دیگر هم مورد بررسی قرار گرفته شود. موارد دیگری که باید در زمینه باز طراحی در نظر بگیرید شامل موارد زیر می باشد.

هدف های برندتان هر چند وقت در حال تغییر است؟

قبل از اقدام باید بررسی کنید که آیا وب سایت شما به صورت کامل می تواند برند شما را معرفی کند یا خیر ؟ اگر پاسخ مثبت باشد نیازی به ریدیزاین نیست.

چه بودجه ای برای باز طراحی می توانید در نظر بگیرید؟

از موارد دیگری که برای ریدیزاین سایت باید در نظر داشته باشید هزینه ای است که می توانید ارائه دهید. اگر جز کسب و کار های کوچک هستید و هنوز آن طور که باید نتوانسته اید. جایی برای خود بدست بیاورید ریدیزان کار درستی نمی باشد. اما اگر ساختار سایت کارایی لازم را ندارد و قدیمی است باید این باز طراحی انجام شود.

بررسی سرعت و کارایی وب سایت

حتما خود را در جایگاه کاربر بگذارید و توجه کنید که آیا سایت شما سرعت و کارایی لازم را دارد و یا خیر؟ اگر به نتیجه رسیدین که سایت مناسب است و تجربه کاربری بالایی دارد نیازی به باز طراحی سایت نیست. اما اگر سایت دارای باگ های زیادی بوده و سرعت لازم را ندارد باید حتما ریدیزاین شود. به غیر از سرعت می توانید زمانی که کاربر در سایت می ماند. بانس ریت را بررسی کنید و بسته به آن انتخاب بهتری داشته باشید.

بررسی تغییرات در صنعت طراحی سایت

از موارد دیگر برای انجام باز طراحی سایت تغییرات اساسی در طراحی سایت می باشد. از آنجایی که بسیاری از رقبا هر روزه سایت خود را به روز می کنند و برای کاربران تجربه خوبی را به وجود می آورند و شما همچنان دارید. با سایت قدیمی کار می کنید در این صورت بسیاری از مخاطبان و مشتریانتان را از دست می دهید. با انجام باز طراحی شما به کاربرانتان میزان اهمیت در کسب و کار خود را می فهماند و باعث جلب اعتماد در آنها می شوید.

برخی از مواقع با آپدیت های گوگل شما باید سایتتان را ریدیزاین کنید. برای مثال زمانی که گوگل به سایت های ریسپانسیو توجه ویژه ای نشان داد و این موضوع را برای دریافت رتبه مهم و ضروری دانست.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *