بلاگ, سئو

تاریخچه سئو + معرفی تمامی نکات کلیدی سئو

آشنایی با تاریخچه سئو و یادگیری تکنیک های آن

سئو یا همان SEO  مخفف عبارت SEARCH  ENGIE  OPTIMIZATION به معنی بهینه سازی موتور های جستجو می باشد. به همین خاطر وب سایت وظیفه دارد  براساس پارامترها و الگوریتم های تعیین شده از سوی موتورهای جستجو عمل کنند. یکی از اهداف سئو  این است که به وب سایت ها کمک کنند تا به جایگاه بالایی برسد. تاریخچه سئو به اواسط دهه 1990 برمیگردد. در زمانی که موتورهای جستجو تازه جای خود را میان مردم باز کردند. در اون تاریخ محبوبترین موتورهای جستوجو عبارت اند از ALTA ,INFOSEEK ,VISTA و yahoo اما با پیشرفت فناوری، موتورهای جستجوهای تازه تری وارد بازار شده که از پارامتر پیچیده ای استفاده میکردند.

مفهوم سئو و تاریخچه سئو

بعضی افراد تبلیغات رو با سئو اشتباه می گیرند. اما مهمترین تفاوت بین تبلیغات پولی وseo رتبه بندی ارگانیک سئو است. برای وارد شدن به این فضا هزینه خیلی کمتری نسبت به این تبلیغات صرف خواهد شد سایت ها بدون سئو هیچ بیننده ای ندارند.

نقش و کاربرد سئو

  • احتمالا این سوال برایتان پیش میاید که  نقش و کاربرش در سئو چیست:
  • بیشتر شدن بازدید سایت، فروش بیشتر از سایت، دیده شدن سایت هنگام جستجو
  • رتبه سایت را در نتایج بالا میبرد
  • ساخت برند
  • با تحلیل کلید ها و آنالیز کردن  درخواست جستجو کاربران نمایش واضح از رفتار ها و اهداف کاربران ایجاد می کند.

موتورهای جستوجوی اولیه

از فاکتورهای تاریخچه سئو موتورهای جستجو جوی اولیه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

اصول تراکم کلمات کلیدی

به معنی تعداد شمارش دفعاتی که کلمه کلیدی دریک صفحه به کار میرود و در نهایت بر تعداد کل کلمه ها صفحه تقسیم می شود.

استفاده از برچسب

اصول دیگر موتورهای جستجو برای فهم محتواهای سایت ها از برچسب هایی شبیه به کلمه کلیدی استفاده میکنند.

تاریخچه سئو

تاریخچه سئو را مختصر میتوان به صورت زیر اشاره کرد:

در سال 1995 یاهو وب اولین سئو را اصولی راه اندازی کرد است. اصول جدید سئو در تاریخ 1988 گوگل راه اندازی شد. سال 2000 یاهو به جای الگوریتم آلتاویستا از الگوریتم گوگل پیروی میکرد. تاریخ 2005 الگوریتم جدیدی به بازار عرضه شد به نام nofoIIow در سال 2009 الگوریتم پارامتر کافئین را گوگل معرفی کرده ،که در سئو(SEO) نقش اصلی دارد. در سال 2011  گوگل الگوریتم پارامتر پاندا معرفی کرده ، که در تاریخچه سئو (SEO) نقش اصلی دارد.

در سال 1997 اولین سالی که مخفف SEO ثبت گردیده است. یکی دیگه از الگوریتم های که در سال 2012 به مجموعه گوگل اضافه شد الگوریتم پنگوئن است. و در سال2012 به الگوریتم پارامترهای سئو65 بسته اضافه شد.

توسعه سئو با ورود گوگل

یکی از موتورهای جستجوگر، گوگل شناخته شده است و برای کاربران اینترنتی استفاده می شود. در سال 1998این موتور جستوجوگر ایجاد شده است، برای طراحی آسان کاربران زیادی را جذب خود کرده. به همین دلایل است که تاریخچه سئو برای سئو سازی شرکت گوگل مهم می باشد.

شرکت گوگل از همان اول فاکتور هایی همچون عنوان بندی ها، تعداد کلمات کلیدی، لینک ها ،تگ ها و ساختار سایت  را برای سئو در نظر گرفته است. به خاطر سوء استفاده بعضی از طراحان سایت ها، شرکت گوگل تکنیک های قابل انجام خود را به عموم مردم معرفی میکند. بسیاری از طراحان وبسایت بر پایه تجربه های شخصی خود طبق تاریخچه سئو تعدادی از این پارامترها را بیان میکنند، اما همه فاکتورها و الگوریتم های مشخص شده، گوگل را پشتیبانی نمیکند. سئو هم اکنون در حال تکمیل است و موتورهای جستجو در تلاش اند برای اضافه کردن الگوریتم ها و پارامتر های جدید.

انواع سئو

سه نوع سئو در تاریخچه سئو وجود دارد: سئو کلاه سفید ، سئو کلاه خاکستری که ترکیبی از کلاه سفید و سیاه است، سئو کلاه سیاه میباشد.

سئو کلاه سفید

یا سئو اخلاقی یعنی شما بتوانید بدون دور زدن موتورهای جستوجوگر رتبه خوبی بگیرید این روش تا حدی زمانبر است ولی کیفیت سایت شما را بالا میبرد.

سئو کلاه سیاه

به این معناست که شما با استفاده از راه های غیرقانونی بتوانید در گوگل رتبه اول را به خود اختصاص دهید، ولی این برتری چندین روز بیشتر دوام ندارد. استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی و لینک سازی مختلف به سایت هایی که مرتبط نیستند، و در صورت تشخیص موتور های جستجوگر سایت پنالتی میشود و برگرداند سایت به حالت اولیه سخت وهم غیر ممکن هست.

سئو کلاه خاکستری

چیزی بین سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه است. در این راه اگر سئو کار مهارت کافی برای این کار را نداشته باشد این امکان هست سایت را به مشکل برساند ویا به آن نتیجه کافی دست پیدا نکند وممکن هست در لیست کلاه سیاه قرار گیرد.

اصلی ترین عوامل تاثیر گذار در سئو

در واقع سئو قاعده خاصی ندارد، اما گوگل فاکتورهای مهمی را برای رتبه بندی ایجاد کرده که عبارتند از: محتوای باکیفیت، تجربه و سرعت صفحه، سئو تکنیکال، سئو داخلی، سئو خارجی.

سئو داخلی

on-page SEO را میتوان اینگونه تعریف کرد، سئو داخلی برای بهبود صفحات وب سایت برای رتبه بندی گوگل انجام میشود.

سئو خارجی

اینترنت ها بر پایه لینک ها درست ایجاد شده است. بدون وجود لینک ها با صفحات بهم ریخته و غیر مرتبط  روبه رو میشویم(OFF-PAGE SEO) سئو خارجی تکنیک هایی هست که برای بهینه سازی بیرون از سایت انجام میشود. میتوان به تکنیک های، بازاریابی شبکه های اجتماعی ،سخت لینک‌های خارجی، فعالیت های PR اشاره کرد.

سئو تکنیکال

حتی وجود یک مشکل در سایت  مثل: کد نویسی ،سرعت سایت ،جاوا اسکریپت، اسکیما مارکت آپ ، نحوه نمایش در موبایل ، متاتگ کنونیال و.. میتواند به راحتی روی تمام صفحات تاثیر بگذارد. تصور کنید در صفحه اصلی برای بارگذاری اسلاید با حجم بالا وجود دارد که بیشتر از پنج ثانیه زمان میبرد یا متا تگ کنونیکال درست در سایت اجرا نشده است. سئو تکنیکال این اطمینان را به شما میدهد که شما از کارکرد وبسایت مطمئن شوید. برای مثال زمان لود شدن سریع سایت یا HTTPSایمن باعث میشود موتورهای جستجوگر  به آسانی  وارد لینک سایت شما بشود.

چرا در تاریخچه گوگل به رتبه بندی سایت ها اهمیت داده می شود؟

گوگل اگر شرکت هایی که عمل کرد خوبی ندارند، را رتبه بالایی در رده بندی بدهد، باعث میشود کاربران اعتماد شان را از دست بدهند و از موتورهای جستوجوگر دیگر استفاده کنند. به همین خاطر، گوگل این اطمینان را به کاربران خود میدهد که شرکت های با رتبه بندی بالا واقعاً در کار خود بهترین هستند.

الگوریتم های گوگل

در ادامه تاریخچه سئو، با  بعضی از الگوریتم های گوگل آشنا شوید. شرکت گوگل با آشنا کردن الگوریتم های مختلف تلاش میکند کاربران را به اهدافشان نزدیک تر کنند.

  • الگوریتم پاندا گول PANDA ALGORITHM
  • الگوریتم پنگوئن گوگل PENGUIN ALGORITHM
  • الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل HUMMINGBIRD ALGRITHM
  • الگوریتم کبوتر PIGEON ALGORITHM
  • الگوریتم موبایل گدون گوگل
  • الگوریتم رنک برین
  • الگوریتم هوش مصنوعی گوگل
  • و…

الگوریتم مرغ مگس خوار

گوگل در سال 2013 الگوریتم دیگری را برای پیشرفت موتورهای جستجوی خود ارائه کرد. الگوریتم مرغ مگس خوار نام خود را به خاطره دقت عالی و سرعت بالا این پرنده نصیب خود کرده است. هدف اصلی این الگوریتم حس خوب دادن هنگام جستجو به کاربران است. این الگوریتم میتواند نتایج کاربردی و محتواهایی مفید و تخصصی را به کاربران اینترنتی نشان دهد. این الگوریتم  به رتبه و بررسی شما کاری ندارد و تمرکز خود را  روی کلمات کلیدی کاربران می گذارد.

الگوریتم کبوتر

برای گوگل فرقی ندارد موضوع شما چه باشد ویدیو، تصویر، متن، صدا یا چیز های دیگری باشد، گوگل همیشه سعی میکند مرتبط ترین و بهترین نتیجه رو به کاربران خود نشان دهد. یکی از بهترین راهها الگوریتم کبوتر است. این الگوریتم بعد از ایندکس شدن سایت از طریق گوگل درون خود چند کبوتر قراردارد که کاربر پس از انتخاب کلمه کلیدی آن را گوگل به کبوتر های خود میدهد و در صورت شبیه بودن  به کلمات کلیدی کبوترها به اصلاح نوک میزند و سایت را بر پایه  کلمات کلیدی کاربردی به کاربر نشان می دهد.

جمع بندی

امروزه سئو SEO،نبض کسب کار های اینترنتی است  و اگر کسی که کسب کار آنلاین دارد به سئو توجه نکند در موتورهای جستجو هیچ جایگاهی ندارد و در نتیجه مخاطبان جدیدی نمیتواند به سمت محصولات و خدمات خود جذب کند، واقعیت این است که فروش کسب کارها بدون سئو زیر سوال خواهد رفت.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *