بلاگ

آیا ریسپانسیو بودن سایت در طراحی سایت کافیست؟

Responsiveness of the site

تاثیرات ریسپانسیو بودن سایت در سئو

ریسپانسیو بودن سایت می تواند تاثیر مستقیمی در طراحی سایت و ایندکس سریع مقاله ها و صفحات سایت داشته باشد. وانکشگرا بودن وبسایت در سئو … در بسیاری از موارد ذکر شده است که سئو دارای استانداردهایی می باشد که عدم رعایت آن ها باعث ایجاد تداخل در روند ایندکس صفحات وبسایت می گردد. در ادامه برخی از قواعد عدم ریسپانسیو بودن سایت را باهم مشاهده خواهیم کرد.

اسکرول افقی در سطح عرض صفحه نمایش

یکی از مهم ترین دلایل ایندکس نشدن صفحات وبسایت به این دلیل می باشد که صفحه مورد نظر دارای استاندارد های مدنظر موتور جستجو نمی باشد.

یکی از دلایلی که در ریسپانسیو بودن سایت تاثیر مستقیم دارد ، عدم اسکرول افقی محتوا در سه دیوایس موبایل ، تبلت و کامپیوتر می باشد. نوع طراحی باید کاملا واکنشگرا بوده و تمامی محتویات وبسایت در یک راستا قرار بگیرد.

در هنگام برنامه نویسی و کدنویسی قالب واکنشگرا ساختن قالب بسیار لازم و ضروری می باشد زیرا پس از تکمیل قالب با مشکل عدم ایندکس مطالب و محتویات وبسایت مواجه می شویم.

لازم به ذکر است که مشکل دیگری که در عدم ریسپانسیو بودن سایت تاثیر می گذارد ، خیلی کوچک بودن محتوا و نوشته داخل وبسایت می باشد. در موتورهای جستجو همواره این ارور وجود که سایز محتوای نوشته در یک برگه به نسبت آن صفحه کوچک می باشد. لازم به ذکر است که این ارور موجب عدم ایندکس محتوا نمی شود اما باعث کاهش رتبه وبسایت می گردد.

دلیل دیگری که در عدم ریسپانسیو بودن سایت تاثیر می گذارد ناسازگاری المان های وبسایت می باشد. منظور از این حرف چیست؟

بسیاری از وبسایت ها را مشاهده کرده اید که المان ها خیلی با فاصله کم و نزدیک به هم ، چسبیده به بخش های کناری شامل بالا ، پایین ، چپ و راست صفحه نمایشگر ، زیر هم قرارگرفته و همچنین ناخوانایی المان وجود دارد . این عدم هم رسایی های المان ها موجب ارورهایی از سمت موتورهای جستجو شده که باعث عدم ایندکس مطالب نیز خواهد شد.

استفاده از تصاویر با سایزهای نامتعارف

در بسیاری از وبسایت ها مشاهده شده است که زمانی که در نسخه دسکتاپ و کامپیوتر آن را مورد برسی و مشاهده قرار می دهیم هیچ ایراد و اروری وجود ندارد اما زمانی که نسخه موبایلی آن را مورد بررسی قرار می دهیم متوجه بهم ریختی ها و ارورهای زیادی می شویم.

در برخی از موارد مشاهده می شود که تصاویر مورد استفاده در وبسایت دارای سایزهای خیلی بزرگ بوده که موجب می شود از عرض محتوای مدنظر خارج شود. این عمل اصولا در مواقعی که تصویر از جای دیگر کپی و یا لینک مورد نظر تصویر وارد می شود، اتفاق می افتد.

همچنین در کپی کردن محتوا نیز وجود دارد. زمانی که محتوایی در برگه ای copy شده و در برگه مورد نظر paste می شود، این اتفاق به وجود می آید.

لازم به ذکر است که در بیشتر مواقع این مشکل و ارور در میان رسانه های ویدئویی به کرات مشاهده می شود. به دلیل این که رسانه های ویدئویی درارای یک حداقل سایز مشخص و ثابت می باشند در نسخه موبایل موجب ارور می گردد. با استایل دهی به این رسانه ها می توانید به راحتی از ارورهای به وجود آمده جلوگیری کنید.

واکنشگرا نبودن و ریسایز نبودن المان ها

در بسیاری از موارد مشاهده شده است که المان های طراحی شده برای یک وبسایت ، فقط در نسخه کامپیوتر طراحی شده و زمانی که وارد موبایل می شود دارای سایزهای متفاوتی می شود . این عدم یک سایز بودن المان های سایت باعث بروز مشکلاتی در ریسپانسیو بودن سایت می گردد.

همچنین در صورتی که المان ها خیلی بزرگ باشند و یا در جامناسبی قرار نگرفته باشند باعث عدم ریسپانسیو بودن سایت می شود.

آیا فقط واکنشگرا بودن در طراحی سایت کافیست؟

در ایندکس مطالب درست است که ریسپانسیو بودن سایت بسیار تاثیرگذار می باشد اما رعایت اصول طراحی سایت نیز در تکمیل یک پروژه بسیار موثر می باشد. رعایت اصول سئو نیز می تواند در افزایش سرعت ایندکس مطالب نیز تاثیرگذار باشد.

در طراحی سایت بهینه سازی در کدنویسی ، بهینه سازی لینک های مورد استفاده در سایت ، ایجاد محتوای با کیفیت در وبسایت ، داینامیک یا استاتیک بودن وبسایت و آنالیز سئو کلی سایت می تواند همانند ریسپانسیو بودن سایت بر روی ایندکس سریع صفحات تاثیرگذار باشد.

داینامیک بودن صفحات : وبسایتی که هر روز شامل آپدیت تعداد بالایی از محتویات می باشد ، باعث ایندکس سریع صفحه وبسایت از طرف ربات های خزنده می شود. وبسایت های که قالب آنها استاتیک بوده و شاید در ماه تغییرات چندانی نکنند همانند عدم ریسپانسیو بودن سایت باعث دیر ایندکس شدن و یا ایندکس نشدن وبسایت می گردد.

ایجاد محتوای با کیفیت :  تولید محتوای با کیفیت نیز می تواند تاثیر ویژه ای در طراحی سایت داشته باشد. در صفحه که محتوای نوشته شده شامل حداقل 1500 کلمه ، لینک سازی در داخل محتوا ، قرار دادن تصاویر مناسب و شامل کلمات کلیدی مناسب باشد می تواند به سرعت ایندکس شده و در داخل نتایج جستجو قرار گیرد.

همانند ریسپانسیو بودن سایت ، تولید محتوای با کیفیت نیز می تواند در روند افزایش سرعت ایندکس صفحات نیز تاثیر به سزایی داشته باشد.

بهینه سازی ساختار لینک سازی : در صفحات وبسایت به کرات مشاهده شده است که برخی از لینک ها به صفحه 404 هدایت می شوند ، برخی از لینک ها ریدایرکت شده ، برخی از لینک ها شکسته یا ناقص و … هستند . اینگونه لینک ها به مرور زمان همانند عدم ریسپانسیو بودن سایت باعث کندی در روند ایندکس  صفحات خواهد شد.

بهینه سازی ساختار کدنویسی : یکی از مهم ترین عوامل در عدم ریسپانسیو بودن سایت ، ساختار اشتباه فایل های کدنویسی می باشد. برنامه نویس اگر در همان ابتدای کار که کدنویسی قالب را انجام می دهد ارورهای موجود در قالب سایت را برطرف نکند پس از تکمیل قالب و در حین انجام فعالیت بر روی وبسایت باعث ارورهایی در واکنشگرا بودن سایت شده و می تواند در عدم ایندکس صفحات تاثیرگذار باشد.

بازگشت به لیست

3 دیدگاه در “آیا ریسپانسیو بودن سایت در طراحی سایت کافیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *