بلاگ

رایانش ابری چیست؟! مزیت رایانش ابری

رایانش ابری چیست؟ معرفی مزایا و امکانات آن

رایانش ابری به معنای ارائه سرویس های محاسباتی می باشد .مانند فضای ذخیره سازی , سرور ها و نرم افزارها , تجزیه و تحلیل و …که اطلاعات را از طریق اینترنت برای نوآوری سریع و انعطاف پذیری و صرفه جویی در اندازه گیری است. در این مقاله میخواهیم در زمینه رایانش ابری به صورت مفصل صحبت کنیم. در مورد معایب و مزایای آنها به صورت کامل بررسی انجام دهیم.

رایانش ابری چه کاربرد هایی دارد؟

این ویژگی سرویس های گوناگونی را ارائه می دهد .این سرویس ها برنامه ها و ابزارها را در بر می گیرد. در واقع ذخیره سازی رایانش ابری به جای ذخیره و نگهداری فایل ها بر روی هارد دیسک اختصاصی و یا ذخیره سازی لوکال امکان ذخیره سازی در پایگاه داده در راه دور را محیا می کند. با کمک با یک اتصال به اینترنت تمامی داده ها و نرم افزارها و برنامه ها دسترسی پیدا می کنید .

مزیت های رایانش ابری چیست؟

رانش ابری سه مزیت برای شما دارد که در ادامه هر یک را به صورت جدا به شما معرفی خواهیم کرد.

مزیت اول

از مهم ترین مزیت های رایانش ابری که باعث محبوبیت در میان کاربران تبدیل کرده است .مقرون و به صرفه بودن و افزایش بهره وری و همچنین کارایی و سرعت و امنیت و عملکرد آن می توان اشاره داشت. نام رایانش ابری به این دلیل که دسترسی به اطلاعات از طریق یک فضای ابری یا مجازی امکان پذیر می باشد.

سرویس های ابری به کاربران خود این امکان را می دهند که فایل ها و برنامه های کاربردی خود را بر سرورهای راه دور ذخیره کنند.

مزیت دوم

از دیگر مزیت های رایانش دسترس به اطلاعات اینترنتی در مکان و زمان مورد نظر مورد استفاده می باشد. این موارد یعنی کاربران در تمامی مکان ها نیاز به دسترسی خاصی ندارند.

مزیت سوم

قدرت رایانش ابری میباشد. که تمام کارهای فشرده در پردازش برنامه ها را انجام می دهد. تمامی این امور به کامپیوتر های راه دور در فضای مجازی انتقال می یابد. در این صورت اینترنت فضای ابری تبدیل می شود.

Why is cloud computing so popular?

مطالعه بیشتر: طراحی سایت شرکتی، سئو

نکات طلایی رایانش ابری 

سرویس هایی مانند ذخیره سازی داده ها , پایگاه داده ها و سرورها و نرم افزارهای کاربردی را ارائه می دهد. سرویس های موجود در رایانش ابری هم خصوصی و عمومی می باشد .سرویس عمومی به صورت آنلاین و با هزینه انجام می شود ولی سرویس تخصصی برای مشتریان خاصی میزبانی می شود.

کارکرد رایانش ابری چگونه است؟

رایانش ابری دارای سه بخش می باشد .

  •  این سرویس ها داده ها و برنامه های مهم و کاربردی را در ماشین فیزیکی ذخیره و این مکان ها به عنوان مراکز داده انتخاب می شود .
  • کاربران شما به این داده ها و برنامه ها دسترسی پیدا می کند .
  • شرکت های ارائه دهنده کاربران را به وسیله اینترنت در یک زمان طولانی به یک دیگر متصل می کند .
  • شاید این موارد به نظر ساده باشند اما فناوری ان ها در کنار یک دیگر پیچیده است.

برای این که این امر به درستی درک شود به نحوه انجام این موارد قبل از رایانش ابری توجه داشته باشید .

انتظارات از رایانش ابری

بسیاری از موارد قدیمی گران و نادرست اند ولی رایانش این مشکلات را از بین برده. شرکت هایی که مراکز داده خود را ایجاد می کردند. حال دیگر احتیاجی به تامین امنیت، نگه داری و ارتقای زیر ساخت ها نیست. بدون در نظر داشتن تدارکات قبلی نیازی به این موارد نیست و فقط به تجربه کاربرانتان دقت داشته باشید. رایانش ابری به شدت بر روی رویکرد کسب و کارها و IT تاثیر می گذارد .

بسیاری از شرکت ها در فضای ابری خدماتی مبنی بر اشتراک را ایجاد می کنند و کاربران آنها در ازای پرداخت ماهانه هزینه به تمامی منابع محاسباتی خود دسترسی داشته باشند. تمامی این موارد یعنی نیازی به مجوز به تهیه مجوز نرم افزاری نیست .بهتر است سرورهای قدیمی را به روز رسانی کنید و در صورت تمام شدن فضای ذخیره سازی ماشین های بیشتری خریداری کنید. در رانش ابری به روز رسانی نرم افزار ها را نصب کنید تا در زمان تهدیدات امنیتی این ابزار ها در حال ارتقا باشند .

انواع رایانش ابری

رایانش ابری دارای انواع مختلفی می باشند .اما به طور کلی به سه دسته عمومی , خصوصی و ترکیبی تقسیم می شوند .که به بررسی آنها می پردازیم.

ابر عمومی 

این ابر عمومی سرویس خود را بر روی سرور ها و فضای ذخیره سازی ارائه می دهند. اداره این ابر ها توسط شرکت های شخص ثالث انجام می شود که مدیریت و کنترل تمام سخت افزارها و نرم افزارها را بر عهده دارند. کاربران با کمک این حساب ها که برای تمامی افراد در دسترس می باشد .بر این سرویس ها دسترسی دارند .

ابر خصوصی 

ابر خصوصی برای کاربران خاص تهیه می شود. خدمات این شرکت امکان هاست و سرویس رایانش می باشد. رایانش ابری خصوصی بر روی شبکه های خصوصی انجام می شود .تمامی شرکت ها و دانشگاه ها و… می توانند از ابرهای خصوصی استفاده کنند و برای استفاده خود میزبانی ترتیب دهند. زمانی که این کار انجام میشود , تمامی مالک زیر ساخت های زیر ابر هستند و در محلی از راه دور آن را میزبانی می کند .

مطالعه بیشتر: طراحی رابط کاربری

ابر ترکیبی 

همین طور که از نامش مشخص است ترکیب دو خدمات عمومی و خصوصی می باشد. این نوع از رایانش ابری به کاربر انعطاف پذیری بیشتری ارائه می دهد. به بهینه سازی و امنیت کاربر کمک می کند .در مجموع از ابر های خصوصی برای عملکرد هایی که حساس اند و از ابر عمومی برای مطابقت با افزایش تقاضا محاسبه می شود.

چند ابری

چند ابری یعنی سازمان از تعدادی ابر از چند شرکت ارائه می گیرد .این چند ابری دارای مزایای زیادی می باشد. استفاده چند ارائه دهنده رایانش ابری به این معنا است که ویژگی ها و عملکرد ها با هم ترکیب می شود. برای پروژه های حساس از ابر استفاده کنید .زیرا دارای ویژگی های فراوانی می باشد.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *