بلاگ

بازاریابی درونگرا چیست؟

معرفی کامل بازاریابی درونگرا

بازاریابی درونگرا(Inbound marketing) کاملا بر عکس بازاریابی برونگرا است زیرا برای جذب مشتری نیازی نیست با او بجنگی تا مجذوب کسب و کار شما شود. در این بازاریابی برای مخاطبین خود تجربه های ارزشمند ایجاد می کنید تا تاثیرات مثبتی برای کسب و کار و مخاطبان شما داشته باشد.

به کمک این بازاریابی محتوایی در خور نیاز مخاطب تولید می شود که توجه کاربر را به خود جلب کند و در آخر او را مجذوب کسب و کار شما کند. بعد از آن که توانستید کاربر را جذب کنید باید با کمک بازاریابی دیجیتال تعاملات خود را با آنها افزایش بدهید و با بهبود شرایط آنها را به عنوان مخاطبان خود قرار دهید. و با ارائه خدمات متناسب آنها را به مشتری های وفادار خود تبدیل کنید.

در این راه بهتر است نیاز و مشکلات مشتریان خود را به درستی بررسی و شناسایی کنید و بسته به آن شرایط محتوای مناسب تولید کنید با این روش به مرور اعتماد آنها را به کسب و کارتان بیشتر می کنید.

بازاریابی درونگرا چیست؟

به کمک این بازاریابی کاربران و مشتریان را جذب کسب و کار خود می کنید و برای آنها نتایج راضی کننده ای ایجاد می کنید. شما می توانید با این بازاریابی با هدف بیشتری محصولاتتان را در بازار ارائه کنید. اگر امکانات مناسبی را بسته به نیاز مخاطبان عرضه کنید رابطه طولانی مدت را با مشتریان خود خواهید داشت. زمانی که شما بتوانید با مشتریان رابطه خوبی ایجاد کنید با سرعت بیشتری کسب و کارتان به دیگر افراد معرفی می شود.

دلیل بازاریابی درونگرا

نقطه جذاب بازاریابی درونگرا در این است که مشتری به دنبال شما می گردد و با جستجو کسب و کار شما را پیدا می کند و وظیفه شما این است که در زمان درست  محصول مناسبی را در اختیار او قرار می دهید و می توانید رضایت او را جذب کنید. این رضایت باعث می شود مشتری برای حل مشکلات دیگر باز هم به شما مراجعه نماید و کسب و کار شما را به اطرافیان خود معرفی می کنند.

گام های اصلی بازاریابی درونگرا

  • جذب
  • تبدیل
  • نهایی کردن خرید
  • خوشحالی مشتری

مرحله جذب

مخاطبان زیادی در دنیای مجازی و دنیای واقعی وجود دارند و هر کسب و کاری باید برای موفق شدن مخاطبانش را انتخاب کند و به آن گروه بازاریابی خود را معطوف کند. در این بخش هدف از جذب افرادی هستند که احتمال بیشتری دارد که مشتری شوند و در آخر از برند شما رضایت داشته باشد.

بهتر است در این بخش برای جذب تولید محتوای مناسبی ایجاد شود پس باید ابتدا کلمه کلیدی مناسب با کارتان را در گوگل جستجو کنید و مورد بررسی قرار دهید و با بهترین انتخاب استراتژی تولید محتوای خود را آغاز کنید. شما می توانید با انتشار تولید محتوای خود نیاز کاربر را رفع کرده و او را با کسب و کار خود آشنا نمایید و ترافیک سایت خود را افزایش بدهید.

مرحله تبدیل

بعد از آن که مشتری را با کسب و کار خود آشنا کردید و او را جذب کردید باید ارتباط تان را با او بیشتر کنید. برای مثال می توانید با استفاده از بازاریابی ایمیلی او را به انجام کاری دعوت کنید. یا از بازدید کننده بخواهید فرم اطلاعات تماس را کامل کند زیرا هر چه بیشتر با بازدید کننده ارتباط برقرار کنید. از نیاز های او آگاهی پیدا می کنید و در نتیجه می توانید خدمات بهتری را به او بدهید.

مرحله نهایی شدن خرید

در این بخش از بازاریابی درونگرا با ارائه محصولات متناسب می توانید مخاطب را به مشتری تبدیل نمایید. اگر او از شما خریدی را انجام بدهد به سرمایه شما اضافه می شود و کاربر را به لیست مشتری ها انتقال می دهید. در نتیجه شما با ارائه برخی از خدمات و کد های تخفیف سرعت خرید را افزایش می دهید. بسته به بررسی هایی که کاربر در هر یک صفحات شما انجام داده است می توانید نیاز او را مورد بررسی قرار دهید و محصولی که با نیاز آنها مرتبط است به او پیشنهاد دهید.

مرحله خوشحالی مشتری

بهترین بخش در بازاریابی زمانی می باشد که مشتری های تان مانند یک تیم بازاریاب شما را به اطرافیان خود معرفی کنند. باید تلاش خود را بکنید که مشتری خود را راضی نگه دارید و او را به ترویج دهنده محصول تبدیل کنید. خوشحالی مشتری باعث می شود مجدد به شما مراجعه کند و به اطرافیان خود معرفی تان بکند.

مزیت های بازاریابی درونگرا

  • بازدهی و هدفمندی بیشتر
  • هزینه اصولی
  • ماندگاری در بین مشتریان
  • آنالیز رفتار مخاطب

در این مدل از بازاریابی شما بسته به نیاز و سلیقه کاربران کلمه های کلیدی مناسب را پیدا می کنید. و با تولید محتوای عالی باعث می شوید مخاطب با رضایت بیشتری با شما در ارتباط باشد. البته هزینه ها در این بازاریابی بسیار مقرون و به صرفه است و با مقدار کمتری می توانید خود را در سطح گسترده تری معرفی نمایید. در بازاریابی درونگرا در هر بخشی که تمایل داشته باشید می توانید رفتار مخاطب را مورد بررسی قرار دهید و آن را تحلیل کنید. به صورت موثری با کاربر ارتباط داشته باشید.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *