بلاگ

سئو کلاه سیاه چیست؟ تکنیک های سئو کلاه سیاه

What is black hat SEO

در اواخر دهه 90 میلادی توسعه دهندگان و وب مستران نسبت به روش پیشبرد بهینه سازی وب سایت خود به چند دسته تا به امروز تبدیل شدند. یکی این دسته ها به نام اختصاری کلاه سفید شناخته می شوند، سئوکار هایی که روش های قانونی برای افزایش رنک خود در نتایج موتور های جستجوگر وب انتخاب کردند و دسته ای دیگر که روش آن ها به سئو کلاه سیاه مشهور شد. در این مقاله قصد داریم اطلاعات جامعی درمورد سئو کلاه سیاه در اختیار شما بگذاریم. 

سئوی کلاه سیاه مجموعه ای از تکنیک ها می باشد که در زمان کوتاه بیشترین رشد در سئو سایت را ممکن می سازد ولی این تکنیک ها از سمت موتور های جستجوگر وب غیرقانونی شناخته می شود و اگر توسط این موتور های جستجوگر شناسایی و ردیابی شود وبسایت خاطی از حافظه موتور جستجوگر حذف می شود. در ادامه به تعدادی از این تکنیک ها اشاره خواهیم کرد.

 1) رفتار آزار دهنده سایت  

برگه هایی که در سایت هایی که هک می شود توسط هکر مجموعه از رفتار های آزاردهنده و غیرقانونی نشان می دهند در ادامه به بعضی آن ها اشاره می کنیم :

  • اسپمینگ تبلیغات سایت برای ورود به بخشی.
  • ریدایرکت شدن توسط سایت میزبان.
  • شروع دانلود توسط سایت میزبان بدون دسترسی و تاییید کاربر
  • انتقال و بارگزاری بدافزار ها روی سیستم کاربر.
2) انتشار محتوای دزدی 

برخی از وبمستران و گروه های تولید محتوا برای بالا بردن تعداد برگه های خود از جمع آوری اطلاعات سایت های دیگران استفاده می کنند تا به نتایج برتر گوگل در نتیجه رنک بهتر دست یابند.

بهترین روش برای تولید محتوا نوشتن و ایجاد خروجی کاملا جدید است. شما با ایجاد محتوای مستقل از بقیه منابه هم نتایج بهتر کسب می کنید و هم مخاطبان انحصاری خود را می یابید. 

  • انتشار محتوای انحصاری یک منبع دیگر بدون هیچ تغییری
  • برخی از منابع با کمی تغییرات منابع دیگر را در سایت خود بازنشر می کنند این تغییرات شامل تغییر کلمه و فعل می باشد.
  • سایت هایی که اطلاعات و محتوای درون شبکه های اجتماعی را کپی می کنند و بازنشر می کنند.

در لیست بالا به تعدادی از مثال های این روش اشاره کردیم. نکته حائز اهمیت اینجاست که این سایت ها با تغییر محتوای اصلی و افزودن محتوای اختصاصی به محتوای منبع اصلی خروجی را تولید می کنند که غیر قابل ردیابی می باشد و در برخی از موارد جایگاه خوبی هم کسب می کنند. 

3) مخفی کاری

در این روش مدیران سایت محتوایی را در برگه ها ایجاد می کنند ولی از چشم کاربران آن را مخفی می کنند ولی نکته ای که وجود دارد این است که این مخفی سازی از چشم موتور های جستجوگر وب مخفی نیست. اگر این کار مداوم انجام شود با ایندکس شدن برگه ها توجه موتور های جستجوگر به سمت این رفتار منعطف می شود و باعث بن شدن یا جریمه وبسایت خاطی می شود. 

4) محتوای اتوماتیک

در این تکنیک تولید محتوا توسط پلتفرم های تولید محتوای تصادفی انجام می شود. در این روش خروجی ممکن است حتی معنی و ساختار جمله ای استاندارد و اصولی نداشته باشد اما از کلمات کلیدی مورد نظر استفاده می شود.

 نکته مهمی که وجود دارد این است که این محتوای ایجاد شده درون سایت توسط کاربر دیده می شود ولی کاربر هیچ ارتباطی با آن برقرار نمی کند. در این تکنیک وب مستران صرفا برای کسب رتبه بهتر این محتوا ها را ایجاد و وقتی به نتیجه خود می رسند این محتوا ها را پاک می کنند. محتوای اتوماتیک ممکن هست اعتبار شرکت و پروژه مورد نظر را برای همیشه از بین ببرد. 

5) صفحات متشابه به هم 

در این روش ادمین سایت و شخصی که وظیفه تولید محتوا را بر عهده دارد با ایجاد چندین امین و ساب دامین و استفاده از کلمات کلیدی مشابه و مترادف شبکه ای ایجاد می کند همه آن ها به یک یا چند صفحه مورد نظر ارجاع پیدا می کنند. 

این روش همان استفاده نادرست از برچسب ها (تگ) در وب سایت می باشد. استفاده صحیح از برچسب باعث پیشرفت سئو سایت می شود ولی با ایجاد استراتژی شبیه لینک فارمینگ این بار با استفاده از برچسب ها ممکن است باعث جریمه و از دسترس شدن سایت شود. 

6) ریدایرکت های تعیین شده (مخفیانه)

در این روش محتوا درون صفحه وجود دارد ولی مدیران سایت یا هکر کاربران به صفحه های دیگر منتقل می کنند. در روش دیگر ممکن است محتوای هر دستگاهی که کاربر با آن به برگه مراجعه می کند متفاوت باشد. گوگل معمولا این رفتار ها را سریع شناسایی می کند. این نوع ریدایرکت ها را معمولا در سایت هایی مشاهده می کنیم که هک شده باشند.

7) لینک سازی غیر طبیعی

طبق قوانین گوگل هرگونه ایجاد بک لینک برای ارتقای رنک در نتایج قانونی نیست. این لینک سازی ها ممکن است کامنت اسپمینگ، خرید تعداد زیادی ریپورتاژ و خرید بک لینک باشد. در برخی از موارد ممکن است ایجاد بک لینک بین دو سایت توافقی باشد. از دیگر احتمالات در این تکنیک می توان استفاده از پلتفرم های لینک سازی اتوماتیک اشاره کرد. این روش جزو خطرناک ترین تکنیک های سئو کلا سیاه به شمار می آید.

8) اسپم کلمه کلیدی

اسپم و بمباران کلمه کلیدی به تکرار زیاد کلمه کلیدی در برگه مورد نظر می باشد. این روش تا سه سال گذشته جواب می داد ولی اکنون جزو فرایند هایی است که منع شده است. لیست شهر ها و مناطق مورد نظر و ایجاد لینک سازی داخلی در جهت سئو محلی هم اسپم کلمه کلیدی به شمار می رود. 

این مقاله مجموعه از روش ها را به شما یادآوری کرد که از آن دوری کنید. اگر شما از این روش ها استفاده کرده اید و هنوز توسط گوگل جریمه نشده اید بهتر است که روش خود را تغییر دهید و از روش های معمول و استاندارد استفاده کنید، تکنیک های سئو کلاه سیاه کمی زمان بیشتری نیاز دارد ولی خطری ندارد و مورد تایید همه موتور های جستجوگر می باشد.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

4 دیدگاه در “سئو کلاه سیاه چیست؟ تکنیک های سئو کلاه سیاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *