بلاگ

تغییرات اینترنت از گذشته تا به امروز

برسی و آنالیز تغییرات اعمال شده در اینترنت از گذشته تا به امروز

از زمان به وجود آمدن اینترنت هر روزه شاهد پیشرفت های شگفت انگیز هستیم. این تغییرات اینترنت دارای سرعت بسیاری است. تقریبا دو سال پیش از وجود اینترنت بزرگسالان در آمریکا از کامپیوتر استفاده می کردند. گوشی موبایلی که قابلیت اتصال به اینترنت را داشته باشد در سال 1996 ایجاد شد و تقریبا نیمی از آمریکایی ها تا سال 2013 تلفن های همراه هوشمند را در زندگی خود جایی دادند.ولی اکنون 40 درصد از مردم کل جهان به اینترنت دسترسی دارند.

پلتفرم های محبوب در میان کاربران

در سال های 2006 کاربران به سایت هایی تمایل داشتند که از پیچیدگی دور باشد. Myspace یکی از محبوب ترین سایت ها برای ارتباطات مجازی به حساب می آمد. در آن سال کاربران اینترنت از مرورگر Internet Explorer بیشترین استفاده را داشتند.

اولین گوشی آیفون که با اینترنت سازگار بود عرضه شد

بعد از آن که شرکت اپل گوشی آیفون که را وارد بازار کرد ایده سازگار کردن تلفن همراه با اینترنت به خوبی مطرح شد.

روند سازگاری موبایل با اینترنت

اینترنت در سال 2008 در گوشی آیفون و اندروید برای کاربران در دسترس قرار گرفت. با این روند صاحبان کسب و کار های اینترنتی و وب سایت ها واقف شدند که نیاز است سایتشان را برای مرورگر های موبایل سازگار کنند.

جذاب کردن وب سایت ها

مدیر Weebly اعلام کرد وجود سایت های استاتیک برای کاربران جذاب نیست و آنها را راضی نمی کند. محتوای مولتی مدیا باعث می شود کاربر به سرعت سایت شما را ترک کند. ایشان تلاش کردند و وب سایتی دیجیتالی به صورت ساده را برای کاربران خود طراحی کردند تا برای آنها جذاب به نظر برسد. از عمده تغییرات اینترنت این بود که 69 درصد از مردم آمریکا اطلاعاتی را که نیاز داشتن با کمک اینترنت بدست می آوردند. در این صورت اینترنت جز رقیبان رسانه های تلویزیونی و چاپی شد.

استفاده از عکس ها در فضای اینترنتی

برخی از شبکه های اجتماعی که کاربران در آن عکس هایی را به اشتراک می گذاشتند در سال 2010 در حال فعالیت بودند. برنامه های پینترست و اینستاگرام جز این شبکه ها هستند و هدف آن تاکید تصاویر در فضای اینترنتی بود. در آن سال کاربران زیادی این اپلیکیشن ها را بر روی موبایل های خود نسب کردند. 35 درصد از بزرگسالان این برنامه ها را پشتیبانی کردند.

افزایش سرعت در مرورگر‌ها

اینترنت LTE در سال 2011 وارد شبکه های ارتباطی شد و کاربران از سرعت بالایی بهرمند شدند. با این حساب می توانستند با سرعت مناسبی صفحات وب سایت را جستجو کنند. این تغییرات اینترنت باعث شد تا طراحان بتوانند در صفحات خود محتوای بیشتری را وارد کنند و بر روی سایت بیشتر کار کنند.

سال های طلایی فیس بوک

سال 2012 برای فیس بوک جز سال های طلایی به حساب می آمد. در آن سال فیس بوک توانست مرز یک میلیارد را بگذراند و اینستاگرام را بخرد. این موارد و تصمیم ها از فیس بوک اهمیت تصاویر را در دنیای اینترنت بیشتر کرد. رسانه هایی که معروف بودند در آن روزها به فیس بوک توجه ویژه ای داشتند.

در اینترنت اهمیت تصاویر بیشتر شد

در سال 2013 استفاده از تصاویر تمام صفحه محبوب تر شد میان کاربران طراحان هم طی این تغییرات اینترنت بسیار به روز شدند و از عکس های برجسته تری برای سایت ها استفاده کردند.

استفاده از گرافیک های پیشرفته و قوی

در بیشتر وب سایت ها گرافیک های پیشرفته و لایه ای و انتقال رنگ ها به خوبی دیده می شود. در سال 2014 استفاده از اینترنت در گوشی های همراه 25 درصد افزایش یافت. و همچنین در تبلت ها حدود 53 درصد بیشتر شد.

شکوفایی سایت های تعاملی و پیمایشی

سال های قبل وب سایت ها برای بدست آوردن نظرات مثبت کاربران از استراتژی های کاملا اشتباه استفاده می کردند. آنها محتوای بسیار مهم را در ابتدا صفحات قرار می دادند در این صورت کاربر مجبور نبود برای پیدا کردن متنی حتی یک بار صفحه را اسکرول کند.

در سال 2015 با تغییرات اینترنت این ایده را به صورت کامل کنار گذاشتند و سایت های به گونه ای طراحی شدند که کاربر برای یافتن موضوعی که به آن نیاز دارد باید وارد یک رابطه تعاملی شود و دیگر محتوا ها را نیز بررسی کند. در این شرایط کاربر باید صفحه ها را اسکرول می کرد تا به نتایج مورد نیاز برسد.

گرافیک متحرک و تایپوگرافی

کلیپ های ویدئویی برای پس زمینه طراحی سایت توانست طرفداران زیادی را برای خود بدست بیاورد. بعد از آن استفاده از گرافیک های متحرک برای صفحه های اصلی هر سایت مورد استفاده قرار می گرفت.

نتیجه گیری

قبل از اینترنت بیشتر از روش های قدیمی مانند رادیو, تلویزیون و روزنامه و… استفاده می شد اما از تغییرات اینترنت این بود که این روش های قدیمی جای خود را به ایمیل ها, روزنامه های دیجیتالی و وب سایت‌ها داد. اینترنت توانست انواع گوناگون اپلیکیشن ها و پیام رسان ها را برای کاربران به ارمغان بیاوردو حتی فرم های اینترنتی و تعاملاتی در شبکه های اجتماعی ایجاد کرد. همچنین برای بسیاری از افراد منبع درآمد شد و برای مشاغل های گوناگون بهترین نوع کمک به حساب می آمد.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *